Vinterfest med Robby Dawkins

Robby Dawkins kommer tilbake!  Sammen med Todd White satte han virkelig sitt preg på Power & Love-konferansen i sommer. Robby er en uredd forkynner som på en humoristisk måte viser hvordan Gud griper inn i umulige situasjoner. Du kommer garantert til å få en positiv opplevelse du kan ta med deg inn i din hverdag. Så velkommen til VINTERFEST i Credokirken 19. - 21. januar 2018!

Program:

Fredag 19.01.18  Kveldsmøte 20:00

Lørdag 20.01.18  Seminar 11:00 - 15:00 og Kveldsmøte 19:00

Søndag 21.01.18 Gudstjeneste 11:00 og Kveldsmøte 19:00

Robby Dawkins har vært i tjeneste for Herren siden han var 12 år, bl.a. som ungdomspastor, menighetsplanter og konferansetaler. Han brenner for evangelisering gjennom Guds kraft, og har sagt følgende: «På en eller annen måte har ‘religionen’ vår gjort det for lett for oss å glemme Bibelens radikalt inkluderende, paradigme-skiftende og omveltende Kristus, og i stedet har det sneket seg inn en løgn om at kristendommen er litt kjedelig, litt gammeldags og ikke helt sant på de områdene som teller.»