Besøk av Rhonda Hughey

Søndag 17. des. kl. 11 taler Rhonda Hughey i Credokirken. Hun er en internasjonal forkynner og forfatter av boken "Desperat etter Guds nærvær - Guds plan for å forvandle ditt liv og din by."  På Oase 2017 var hun hovedtaler.

Om boken:

«Jeg har hatt gleden av å dele talerstol med Rhonda Hughey og tolke henne, og vet at hun er hel ved. Hun lever hva hun preker, er dedikert til tjenesten og elsker Jesus. Denne boken vil gjøre mange desperate etter å oppleve Gud og erfare Hans hellighet.»

– Bjørn Olav Hansen, Pastor, nasjonal bønneleder og forstander for det økumeniske Kristi himmelfartskapellet.

«En frisk og unik åpenbaring av Guds brennende lengsel etter å bruke sin kirke til å føre byer inn i det han har tenkt for dem … Denne boka er en profetisk reise fylt av håp for hjerter som ønsker å bli en bolig for Gud!»

– Mike Bickle, leder for International House of Prayer in Kansas City