Credokirken

PersonvernerklĂŠring for Credokirken


 

Behandlingsansvarlig

 

Daglig leder er pĂ„ vegne av Credokirken behandlingsansvarlig for selskapets behandling av personopplysninger. 

 

Personopplysninger som lagres

 

Vi lagrer fÞlgende personopplysninger om vÄre medlemmer:

  • Navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, kjĂžnn, sivil status, medlemsdato, fĂždselsdato og personnummer.

  • Ved kontakt med omsorgstjenesten og ved levering av bĂžnnebehov behandler vi informasjon om dette.

  • Ved fast givertjeneste lagrer vi givers kontonummer og personnummer til bruk ved innrapportering til myndighetene.

  • Ved deltakelse i life-gruppe samler vi inn informasjon om oppmĂžte

  • Ved deltagelse i sĂžndagsskolen (Credo barnekirke) behandles opplysninger om barnets foresatte og i tillegg eventuell informasjon om barnets sykdommer og allergi.

  • Deltakere pĂ„ Credo Ung blir registrert med navn, epost, adresse, fĂždselsdato, telefonnummer, og foresatte (ved under 16)

Det foregĂ„r mange ulike aktiviteter i det frivillige arbeidet i menigheten. Til hjelp for organisering av slike aktiviteter vil egne tilpassede datasystemer kunne bli benyttet for informasjon og deling. Slike systemer skal vĂŠre godkjent av EU sitt GDPR regulativ, og ved registrering av persondata skal den registrerte fĂ„ informasjon og kunne reservere seg mot dette.

 

FormÄl med behandlingen

 

Vi behandler opplysningene for Ä ha god kvalitetssikring og gjennomfÞre vÄre forpliktelser.

Vi benytter ogsÄ opplysningene for Ä kunne gi medlemmer informasjon, tilbud og service i forbindelse med e-post, telefon, SMS og postutsendelser.
 

Grunnlaget for behandlingen

 

Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen Art 6 (1)(a).
Du kan nĂ„r som helst takke nei til Ă„ motta informasjon fra oss.

 

Innhenting av personopplysninger og bruk av informasjonskapsler

 

Credokirken samler inn opplysninger direkte fra den registrerte eller den registrerte foresatte.
Vi bruker ogsĂ„ informasjonskapsler/cookies pĂ„ vĂ„re nettsider for Ă„ samle nyttig statistikk om hvordan du bruker innholdet vĂ„rt. Informasjonen benytter vi til Ă„ videreutvikle og tilpasse nettsidene vĂ„re. Dette kan for eksempel vare informasjon om hvor du kommer fra, hva slags nettleser du bruker og hvordan du navigerer deg rundt pĂ„ sidene vĂ„re. Vi samler ikke inn informasjo  som gjĂžr det mulig for oss Ă„ identifisere enkeltpersoner.

 

Utlevering av opplysninger til tredjeparter

 

Vi vil ikke dele, selge, overfĂžre eller pĂ„ annen mĂ„te utlevere personopplysninger til andre, med mindre et system krever det for Ă„ fungere eller vi er rettslig forpliktet til det. 

 

Sletting av personopplysninger

 

Opplysninger vi etter bokfĂžringsloven er forpliktet til Ă„ bevare vil lagres i inntil 5 Ă„r, i henhold til lovens krav.

 

Rettigheter for den registrerte

 

Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gjÞres oppmerksom pÄ at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger.

Det kan klages til Datatilsynet pÄ behandling i strid med reglene.

 

Informasjonssikkerhet

 

Vi sikrer dine personopplysninger ved bÄde fysisk og virtuell adgangs- og tilgangskontroll, samt ved kryptering av sensitive deler av avgitte opplysninger.

 

Kontaktinformasjon


Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sende skriftlig til fĂžlgende adresser:

Epost: post@credokirken.no
 


Credokirken

Øvre KrÄkenes 49

5142 BØNES