Tentro!

Begynner du i 9. klasse til høsten? Da er du er velkommen til å melde deg på Tentro (frikirkelig konfirmasjon) i Credokirken.

Tentro er Credokirkens tilbud til ungdom i konfirmasjonsalder. Det er et opplegg som brukes av mange frimenigheter i Norge. Tentro tar tak i tenåringers hverdag og virkelighet, og knytter dette opp mot en personlig tro på Jesus.

Vi møtes i Credokirken annenhver fredag kl. 18. Av og til samles vi hjemme hos lederne. Det blir også en weekend til våren. Hovedledere er Remi & Veronica Westli.

Oppstart for ungdommer født i 2004 (begynner i 9. kl. høsten 2018) er fredag 7. sept. 18:00. Høytidsdagen blir lørdag 27. april 2019.

Påmelding innen 31. aug. til menighetskontoret: post@credokirken.no. Oppgi navn, mobilnr og e-postadresse til både deg og dine foresatte.