Impact School of Revival Europe

Ben Fitzgerald blir fast gjestelærer på Veien bibelskole! Skolen får nytt navn, og Credokirken har gått inn som eier sammen med JF.

Credokirken er blitt medeier av Veien bibelskole sammen med Jesusfellesskapet!

Vi gleder oss til å se hva Gud vil gjøre gjennom denne bibelskolen fremover. Fra og med oktober heter det ikke lenger Veien Bibelskole, men Impact School Of Revival Europe. Skolen har ikke bare et hjerte for å utruste norske elever, men har også hjerte for hele kontinentet vårt! Og den vil sette enda større fokus på å nå hele Europa, derfor et internasjonalt navn som formidler visjonen. Ben Fitzgerald, som leder Awakening Europe, blir en av de faste gjestelærerne.

Det er også en stor glede at vi har fått med oss Matthew King (Australia) som rektor. Sammen med sin norske kone, Elisabeth, er han utsendt til Europa fra Bethel i California.

Les mer om bibelskolen på hjemmesiden: www.impact-school.no/ og Facebook: www.facebook.com/VeienBibelskole/