Kvinnesamling med Lorraine Box

Velkommen til en kveld for kvinner i alle aldre - torsdag 27. september kl. 19. Lorraine Box taler.

Velkommen til en kveld for kvinner i alle aldre - torsdag 27. september kl. 19. Kom og bli inspirert og oppmuntret av Lorraine Box fra Redding. Hun har besøkt Credokirken sammen med sin mann mange ganger nå. Hun deler varmt og ærlig fra hjerte til hjerte. Hvordan leve i gode relasjoner er noe av det som ligger Lorriane nærmest hjerte..

Lørdag 29.  september har ekteparet Box seminar for ektepar i Credokirkens lokaler. Dette er et felles arrangement mellom Jesusfellesskapet og Credokirken. Mer info og påmelding kommer.

Søndag 30. september er Steve & Lorranie Box taler på søndagsgudtjenesten i Credokirken.