Bønnekonferanse 6. - 8. sept 2019

Bønn - nærvær og gjennombrudd. Talere: Roy Godwin, Israel Pochtar, Tanja Rønhovde. Påmelding til seminarene. Kveldsmøtene og søndagsmøtet har fri entre.

"Med gjennombrudd og nærvær"

Program for helgen

Fredag 6.9 kl 10.00-14.30 Seminar, påmelding
Fredag 6.9 kl 19.00 Møte, fri entre
Lørdag 7.9 kl 10.00-14.30 Seminar, påmelding
Lørdag 7.9 kl 19.00 Møte, fri entre
Søndag 8.9 kl 11.00 Møte, fri entre

• Roy Godwin leder retreatsenteret Ffald-y-Brenin i Wales. Kjent og ettertraktet forkynner i mange kirkesamfunn med fokus på Guds nærvær og bønn.
  • Tanja Rønhovde, pastor i Credokirken Bergen, leder av menighetens kvinnearbeid og bønneskole. Brenner for bønn og vekkelse i by, land og nasjoner.
  • Israel Pochtar, Ashdod, Israel pastor og grunnlegger av “Voice of Judah Israel” - en profetisk røst og har et disippelgjørende arbeid i Israel med fokus på humanitært arbeid, plante nye menigheter og vekkelse.

Del gjerne arrangementet som ligger på facebook.

Det er påmelding til seminarene fredag og lørdag (du bli linket til checkin ved å klikke på påmelding)

Meld deg på Bønneskolen og du betaler kun kr. 200 for begge seminardagene.