Credokirken søker Økonomileder

Credokirken søker etter en person med erfaring og kompetanse innen regnskap og økonomiledelse.

Credokirken er en organisasjon i vekst og fører regnskap for menighet, flere skoler og eiendommer, samt ulike organisasjoner.
Stillingens ansvarområde er rettet mot lønn, regnskap, budsjett, rapportering, økonomi- og likividitetsstyring.
Vår virksomhet drives med tillit fra våre givere og vi stiller derfor høye krav til oss selv ved at regnskap og økonomistyring har høy faglig kvalitet.

Ønsket krav til utdannelse og praksis:

1. Et av følgende krav til teoretisk utdanning
    a. Bachelorgrad i økonomi og administrasjon - autorisert regnskapsfører
    b. Master i regnskap og revisjon

2. Et av følgende krav til praksis
    a. Flere års relevant regnskapspraksis hvorav ett år hos autorisert regnskapsfirma
    b. To års revisjonspraksis hos godkjent revisjonsselskap som foretar revisjon av årsregnskap.

3. Oppdatert i faget
    a. Praksisen må være opparbeidet de siste fem årene
    b. Utdanning som er eldre enn tre år må dokumenteres med etterutdanning, kurs og lignende.

Søknad / spørsmål rundt stilling sendes til post@credokirken.no.

Kontaktperson for stillingen er Roy Eide.

Søknadsfrist 25. juli 2019.