Ungdom

AWAKE er blitt CREDO UNG

Ungdomsarbeidet til Credokirken samles hver fredag kl. 20.00. Vi har fokus på nære relasjoner og et liv i etterfølgelse av Jesus. Fra du begynner på ungdomsskolen er dette stedet for deg!

 

Ungdom

 

LIFEGRUPPER FOR UNGDOM

I Credo Ung tror vi på det å samles i de små felleskapene, hvor vi sammen kan komme tettere på Jesus og hverandre. Ønsker du å bli med i en lifegruppe, send mail til lifegruppe@credokirken.no.

 

Ungdom

 

TENTRO

Tentro er Credokirkens tilbud til ungdom i konfirmasjonsalder. Det er et opplegg som brukes av mange frimenigheter i Norge. Tentro tar tak i tenåringers hverdag og virkelighet, og knytter dette opp mot en personlig tro på Jesus. 

Vi møtes i Credokirken annenhver fredag kl. 18. Av og til samles vi hjemme hos lederne. Det blir også en weekend til våren. Hovedledere er Remi & Veronica Westli.

Oppstart for ungdommer født i 2004 (begynner i 9. kl. høsten 2018) er fredag 7. sept. 18:00. Høytidsdagen blir lørdag 27. april 2019.

Påmelding innen 31. aug. til menighetskontoret: post@credokirken.no. Oppgi navn, mobilnr og e-postadresse til både deg og dine foresatte.

 

Powered by Cornerstone