CREDO UNG

Ungdomsarbeidet til Credokirken samles hver fredag kl. 20.00. Vi har fokus på nære relasjoner og et liv i etterfølgelse av Jesus. Fra du begynner på ungdomsskolen er dette stedet for deg!

LIFEGRUPPER FOR UNGDOM

I Credo Ung tror vi på det å samles i de små felleskapene, hvor vi sammen kan komme tettere på Jesus og hverandre. Ønsker du å bli med i en lifegruppe, send mail til lifegruppe@credokirken.no.

TENTRO

Vi har den glede å ønske deg hjertelig velkommen til Tentro 2019/2020. Dette er for deg som er født i 2005, og som begynner i 9. klasse til høsten. Tilbudet er til alle som tilhører menigheten Credokirken. Tilhører du en annen menighet, oppmuntrer vi deg til å følge det undervisningstilbud som din menighet gir. Om du likevel skulle ønske å gå hos oss, er du velkommen til å melde deg på vår Tentro-skole.

Tentro-skolen består av undervisning, gruppe-samtaler, lek/ aktiviteter, oppgaver og tur.

I mars drar vi på en felles weekend, til Dyrkolbotn, hvor du vil treffe Tentro-grupper fra andre menigheter. Samlingene vil være på torsdager. I okt. og nov. vil det være hver torsdag, kl 17 - 19 (utenom høstferien).

Gjennom året vil vi være med å formidle hva tro er, hva Bibelen har å si om det å være en kristen, og hvordan det kan hjelpe oss i hverdagen. Gud er interessert i deg og ditt liv!

Påmelding: Innen 26. aug. til menighetskontoret:

E-post: post@credokirken.no

Tel: 55987800 / 93256501 (tirsd - torsd kl 10-14)

Oppgi navn, mobilnr og e-postadresse til både deg og dine foresatte.